Vision › JUNCTION. Creativity. Media. Technology.

Vision

Vision

De wereld verandert steeds sneller en wat vandaag onmogelijk leek, is morgen niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En is bovendien voor iedereen bereikbaar. Vooral alles wat met digitaal te maken heeft, verkeert in een continue stroomversnelling met grote en kleine draaikolken,

De digitale revolutie neemt steeds verrassende wendingen, zijpaden en nieuwe hoofdwegen en slaat regelmatig af bij tot voor kort onbekende bestemmingen waarvan we niet hadden kunnen dromen. In de wereld van de communicatie vertaalt dit proces zich in de vraag naar een geïntegreerde mix van multichanneling, omnichanneling, online en mobile, gecombineerd met print, tv en alle andere vormen van offline die mensen zowel fysiek als digitaal 24 uur per dag met elkaar in contact brengt en verbindt.

Om de uiteindelijk voor hen relevante klant te bereiken, moeten merken continu zoeken naar nieuwe wegen en daarbij harder dan ooit aan de slag.

Inspiration

Inspiratie is de ‘milk and honey’ voor een creatief bedrijf. Wij laten ons niet alleen inspireren door alle veranderingen in de samenleving maar ook door de vragen van onze opdrachtgevers. Om extra scherp te blijven, maken we gebruik van “BrainPower” teams, inspiratiesessies en workshops om zowel individuen als bedrijven te motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast bezoeken we internationale congressen, zijn we actief op online communities en openbare blogs, houden we interne inspiratiesessies en gaan we regelmatig de winkelstraat op om deel te nemen aan shopsafari’s.

Team

Wij geloven in plezier. Plezier in je werk, voor jezelf, je collega's en opdrachtgevers.

Dagelijks werken we met ruim 30 professionals, vernieuwend en vooral met veel plezier voor onze opdrachtgevers en voor onszelf. We geloven dat positief waarderen en oog voor talent ons verder brengt. Vandaag, morgen en daarna.

Doe je mee? Voor talent hebben we altijd plek.